За нас

Здравейте, казвам се Ани СъбеваИкономист по образование и майка по душа. През последните години се занимавах с международна търговия и управление. След раждането на моят син, живота ми се преобърна и интересите ми се насочиха към отглеждането на деца.
Станах консултант по бебеносене, активно разпространяващ правилното и ергономично носене на бебе, основател и собственик на библиотека Слингомания, учредител на Национална асоциация на бебеносещите в България и организатор на Слинго Фест.
Имам интерес в областта на кърменето, ранното детско развитие и възстановяване на майката след раждането. За мен общуването с родителите е истинско удоволствие.

Здравейте, аз съм Ива Петкова.

Казват, че никой не се ражда родител. Но аз съм убедена, че всеки един от нас е зареден с любов и желание да има собствено семейство и деца. Тази любов е основният двигател на нашето майчинство и бащинство. Всичко останало е много или малко придобиване на навици, получаване на информация и учене „в движение“.
Собственият ми опит като родител ми показа колко е добре да знаем какво да очакваме. Да, не можем да сме готови 100%, но помощ от приятел е наистина безценен дар за майката.
Аз съм педагог и консултант по кърмене и бебеносене, интересувам се от методите на Монтесори и Валдорф. Курсовете и специализациите, през които преминах, развиват и допълват компетенциите ми на професионалист. Те са избрани така, че да ми позволят да съм максимално полезна в това, което мога да предложа: консултации, арт срещи и уъркшопове за майки и татковци. Занимавам се с бебешка гимнастика и съм сертифициран преподавател по пилатес.
Най-голямата награда за мен са трите ми прекрасни деца, които отглеждаме с много, много любов. Това, на което ме учат те е най-голямата школа по родителство. Нищо не може да се сравни с нея. Мога смело да кажа, че съм майка – професионалист, но все пак продължавам да уча.